Sidor

torsdag 21 januari 2010

Formex

Har haft en heldag på Formex idag.....lite same same som i höstas och åren innan, men lite inspiration får man allt. Hade nog lite svårt att fokusera på krukor och blomstertillbehören....kan ju va för man jobbar med det dagligen. Nää... jag tittade nog mest efter kompletterande produkter till webshoppen, färgglada trädgårdstillbehör, choklad, schysst design och produkter till Eko shoppen.
Ett litet, litet smakprov på vill ha saker.
Porslinserien Mateus...är den underbar eller underbar! Är nog inte så intresserad av serien som matservis även fast det är läckert också. Nää... jag ser skålarna som krukor, kopparna med planteringar och läckra tulpanarrangemang på faten.....Vill ha!!

Färgstarka vaser i glas som man blir glad av. De är ju en prydnad bara som de är, tänk då med höga stilrena blommor...vita syrener i den rosa, färgstarka gerbera i rött till den gröna och bara fullt med högt steelgras i den turkosa....Vill ha!!

Till Eko shoppen vill jag ha lekfullhet som skålen gjord av gamla LP-skivor....den var faktisk snygg. Väskorna gjorda av godispapper...kul.....Vill ha!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...