Sidor

måndag 24 november 2008

åhh....dåliga samvetet knackar på

Jag vågar knappt säga .....hej....här i bloggen.... jag har såååå fruktansvärt dåligt samvete för att jag inte varit här inne på bloggen på evigheter.

Det är ju inte så att det inte hänt nått i butiken, där händer det alltid nått... nästan i alla fall.
I dag tex hade vi snöstorm på schemat. Har ni en aning om hur det går till när man har en butik på typ 40 m2, veckan före första advent vilket betyder att man har så där mysigt juligt med grejer precis överallt, fullt med knoppande amaryllis som bara väntar på att spricka ut i blom. Juliga arrangemang, stilrena vita orkidéer,julkulor glas.....bla bla bla... ni hajar... vi har trångt och massor med juliga blommor.... och så blir det snöstorm.... jättemysig, det ÄR det verkligen, man riktigt längtar efter glögg o pepparkakor. Få hänga upp mysiga kransar på dörren och få känna underbar hyacintdoft i köket.

......Men har ni nån aning om hur mysigt det blir på 40 ynka meter när alla det där sakerna som vi brukar ha utanför butiken nu ska få husarrest och hålla sig inne och dela plats med tre små florister som skapar bordsarrangemang i massor( tog i lite...bara 20 st.) och lite annat.

Jag ska inte klaga....för det har gått bra. Vi blir som en liten dansensémble(heter det så) som dansar runt varandra för att få plats.... smidiga och smärta som små katter, och vi har så gulliga kunder som mest verkar tycka det e mysigt att få kryssa mellan alla saker.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...