Sidor

onsdag 11 juni 2008

Liiite mycket nu....

Jag har lite dåligt samvete för att vi inte hunnit uppdatera bloggen med lite nya fina bilder, håll ut det kommer.
Vi har lite nya brudbukettsbilder att lägga upp.....kommer snart.

Den här veckan har vi sanslöst mycket att göra eller vad sägs om........

  • En av Stockholms banker har sin årliga fest och vi hjälper till att förvandla bakgården till ett tivoli....i dag planterade vi 14 balkonglådor till prunkande tivoliplanteringar som vi ska dekorera trappräcken med(bilder kommer), i morgon planterar vi 5 till och lite krukor, ett gäng bordsarrangemang och ytterligare lite dekorationer. Tror det blir riktigt färgglatt och läckert.
  • Ett bröllop som hämtas på fredag, ska bli en rolig brudbukett att göra.... en boll att hålla i handen med transparent häng.... bilder kommer på den också.
  • Två stora bröllop på lördag, varav det ena ska levereras till Gnesta. Självklart med alla tillbehör. dekorerade kyrkor och middagsbjudningar, massor med arrangemang. Riktigt roliga saker.... ni kommer vilja se dom bilderna sen.
  • sen avslutar vi veckan med lite blomsterkonstverk. En av Stockholms herrgårdar/kursgård har 60-årsjubileum på måndag så vi dekorerar lite åt dem. Modernt och stilrent är tanken med blomsterinstallationer. Eller vad sägs om ett 3 m högt takarrangemang där det kommer hänga 250 blommor från tak till golv och ett väggarrangemang på 4 m2 med blomsterbeströdd väv...... och lite annat smått o gott.

Som sagt vi har lite att bita i ......och det ska bli fantastiskt roligt att visa er våra kreationer efter helgen när allt lugnat sig lite.

Håll ut.....massvis med bilder kommer.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...